Sjoerd Jellema def

Sjoerd Jellema; lid van het NVB bestuur namens de Onafhankelijken

Mijn naam is Sjoerd Jellema, geboren in 1961, getrouwd, 3 kinderen, en woonachtig in het Drentse dorp Schoonebeek. Na de HAVO ben ik terecht gekomen op de Middelbare Vakschool Wageningen, om daar het mooie bakkersvak te “leren”

Na deze opleiding  heb ik, zowel nationaal als internationaal, diverse functies bekleed bij verschillende (grondstoffen)leveranciers gelieerd aan de bakkerijwereld. In deze functies heb ik altijd raakvlakken gehad met commercie, productie, product- en organisatiekwaliteit, financiën en  inkoop.

Sinds 2007 mag ik deze ervaringen gebruiken in mijn huidige functie als directeur van Bakkerij Faber en Bakkerij Smithuis.

De reden waarom ik mij aangemeld heb als lid van het bestuur is het feit dat lidmaatschap,  van welke vereniging dan ook, in mijn optiek ook de verplichting betekent om iets voor die vereniging te betekenen.

Voor mij is het van belang, dat het NVB op een goede manier de belangen blijft behartigen van de aangesloten leden. Daarin is het belangrijk, dat  diverse bloedgroepen in het bestuur vertegenwoordigd zijn, zowel qua achtergrond en kennis.  

Meer informatie over de NVB treft u ook aan in het Bakkerswereld artikel van januari 2019 over de vereniging.

Ik hoop door mijn werkervaring en inzet hierin een bijdrage te mogen leveren.

Sjoerd Jellema