Joost Rekker

Joost Rekker, lid van het NVB bestuur namens Goedhart Borgesius en voorzitter NVB

Ik ben in 1980 geboren in Groningen waar ik ook ben opgegroeid en de opleiding fiscaal recht heb gedaan. Na jarenlang als fiscaal jurist werkzaam te zijn geweest bij een grote accountants- en adviesorganisatie, ben ik sinds 2014 werkzaam bij Goedhart Borgesius.

Binnen Goedhart Borgesius heb ik mij afgelopen jaren vooral bezig gehouden met het behoud, intensiveren en uitbouwen van strategische relaties met als doel om als één team de écht vers behoefte van de finale consument in te vullen.

Sinds december 2017 ben ik aangesloten bij het bestuur van het NVB. Samen met het NVB koesteren en beschermen we het goede imago van brood. Brood is een gezond, eerlijk en puur product. Uit steeds meer onderzoeken komt naar voren dat brood zelfs gezonder is dan men altijd dacht. Namens het bestuur van de NVB heb ik zitting in het bestuur van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

De finale consument heeft behoefte aan – en recht op – een eerlijke en transparante voedselketen. Een goede en betrouwbare communicatie vanuit de branche richting de markt is één van de belangrijkste taken van het NVB. Andersom dient het NVB haar leden ook weer te voorzien van informatie en adviezen aangaande de ontwikkelingen in de markt en hoe de branche hier het beste mee om kan gaan. Een hele belangrijke taak waar ik graag mijn steentje aan bij draag.

Meer informatie over de NVB treft u ook aan in het Bakkerswereld artikel van januari 2019 over de vereniging.

Joost Rekker