Nieuws

Sinds 1 juli 2017 zijn een aantal veranderingen doorgevoerd in de arbowet. Daardoor komt er meer aandacht voor preventie. In de nieuwe arbowet zijn ook minimumeisen opgenomen voor het basiscontract met de bedrijfsarts. Met deze aanpassingen ben u als werkgever beter toegerust om ziekte als gevolg van het werk te voorkomen.

Arbeid en Arbeidsomstandigheden - 12 januari 2018

Lees meer

Houdt u zich bezig met de arbeidsomstandigheden of ziekteverzuim in uw bedrijf? Heeft u te maken met RI&E’s, PAGO, de arbocatalogus of voert u de gesprekken met de bedrijfsarts? En bent u nieuwsgierig naar de instrumenten die hiervoor zijn ontwikkeld of hoe deze met elkaar samenhangen?

Arbeid en Arbeidsomstandigheden - 12 januari 2018

Lees meer

Het Voedingscentrum heeft in opdracht van het ministerie van VWS de app ‘Kies ik gezond?’ ontwikkeld en gelanceerd. Consumenten kunnen hiermee producten, zo ook broden en bakkerswaren, qua voedingswaarde en ingrediënten vergelijken in de supermarkt (scannen streepjescode) en daarbuiten (zoeken op productnaam). De gegevens in de app komen vanuit de databanken waarin u uw productinformatie invoert.

Voeding en Gezondheid - 12 januari 2018

Lees meer

 

Ouder nieuws


Ga naar pagina: