Nieuws

De minister van LNV en de staatssecretaris van VWS hebben de Tweede Kamer geïnformeerd over het voedselbeleid van de komende jaren. In het voedselbeleid staat de beschikbaarheid van voldoende en verantwoord voedsel centraal. De aandacht gaat hierbij uit naar gezond en duurzaam voedsel, naar de beloning van de producent en de prijs van voedsel, de relatie tussen boer en burger en transparantie in de keten. Het streven is de beschikbare kennis over voedsel en de duurzame productie internationaal te delen.

Voeding en Gezondheid - 31 mei 2018

Lees meer

Hoe halen we het beste uit onze mensen om als organisatie gezond en succesvol te groeien? Dat is in een notendop sociale innovatie. De SOL adviseert ondernemers op het gebied van organisatie en cultuurveranderingen door praktische op maat gemaakte oplossingen. Bekijk hier welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn.

Markt en Ondernemerschap - 31 mei 2018

Lees meer

Sinds begin 2017 is er voor Industriële Bakkerijen een subsidieregeling via het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf of trainingen Fysieke Arbeid 100% vergoed (m.u.v. verletkosten) te krijgen. Door het succes van deze trainingen is deze regeling voor 2018 gecontinueerd.

Arbeid en Arbeidsomstandigheden - 31 mei 2018

Lees meer

 

Ouder nieuws


Ga naar pagina: