Nieuws

De ontwikkelingen in de bakkerijbranche gaan razendsnel. Wat doen ondernemers en medewerkers eigenlijk om op de hoogte te blijven? Investeren zij juist wel of niet in ontwikkeling? Om dit te onderzoeken voerden NVB, NBOV,  CNV en FNV eind 2018 een online onderzoek uit, in samenwerking met de Nationale Bakkerij Academie (NBA) en het Bakery Institute

Markt en Ondernemerschap - 28 maart 2019

Lees meer

De laatste week van maart en de eerste twee weken van april zal de Ode aan Brood commercial weer veel op de TV te zien zijn. In 2018 heeft de EU campagne “Brood-Goed verhaal” er toe geleid, mede door de inspanningen van een behoorlijk aantal supermarkten die in hebben gehaakt op de EU campagne, dat de broodconsumptie voor het eerst sinds jaren miniem is gestegen.

Algemeen - 28 maart 2019

Lees meer

Op 16 april aanstaande organiseert de NVB een workshop over pensioenen. Tijdens deze workshop, die inhoudelijk verzorgd zal worden door de consulent van het Bakkerspensioenfonds, zal nader ingegaan worden op de stand van zaken m.b.t. het BPF Bakkers, de pensioenregeling, de mogelijkheden om vervroegd met pensioen te gaan en allerlei andere zaken die voor HRM managers, operationeel managers en financieel managers van belang zijn om op een goede wijze informatie te geven aan medewerkers over de ins en outs van de pensioenregeling.

Algemeen - 28 maart 2019

Lees meer

 

Ouder nieuws


Ga naar pagina: