Nieuwsbericht

Workshop 'Handvaten voor betere arbeidsomstandigheden'

Workshop 'Handvaten voor betere arbeidsomstandigheden'

22 februari, Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen

Houdt u zich bezig met de arbeidsomstandigheden of ziekteverzuim in uw bedrijf? Heeft u te maken met RI&E’s, PAGO, de arbocatalogus of voert u de gesprekken met de bedrijfsarts? En bent u nieuwsgierig naar de instrumenten die hiervoor zijn ontwikkeld of hoe deze met elkaar samenhangen?

Kom dan naar de workshop ‘Handvaten voor betere arbeidsomstandigheden’.

Op 22 februari organiseren NVB, VBZ en Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf een workshop waarin we stilstaan bij de instrumenten die u kunt gebruiken om risico’s te beheersen en collega’s gezond te houden. Je ontdekt tijdens deze middag hoe je de instrumenten kunt gebruiken, welke samenhang ze hebben en hoe je samenwerkt aan betere arbeidsomstandigheden met verschillende functionarissen.

De bijeenkomst is afgestemd op de prioritaire risico’s binnen de bakkerij- en zoetwarensector en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Zo kijken we naar de risicobeheersing van blootstelling aan stof, geven we praktische handvaten voor de aanpak van psychosociale arbeidsbelasting en bespreken we hoe je samenwerkt met de bedrijfsarts.

Voor wie?
KAM- en HRM-coördinatoren en medewerkers, preventiemedewerkers en leidinggevenden.

Wanneer en waar?
Donderdagmiddag 22 februari 13:00 – 16:30 , Nederlands Bakkerij Centrum Wageningen
Kosten deelname gratis

Meer weten?
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Tineke Rens van Veilig en Gezond in het bakkersbedrijf via t.rens@nbc.nl 0317 471 226 of Wim Kannegieter via w.kannegieter@nedverbak.nl of 06-51584550. Deelnemers ontvangen twee weken voor de bijeenkomst nog een programma.

Meld je aan
Wil je deelnemen aan dit evenement? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.
Link: (http://www.vbz.nl/werkgebieden/arbeidsvoorwaarden/workshop-betere-arbeidsomstandigheden/)

Arbeid en Arbeidsomstandigheden -