Wim Kannegieter

Wim Kannegieter, directeur NVB

Ik ben in 1960 geboren te Schiedam, woonachtig in Meteren. Getrouwd en vader van een dochter (en schoonzoon) en een zoon.

“Samen staan we sterk” is het devies dat ik, sinds ik per begin september 2012 als directeur van de NVB werkzaam ben, hoog in het vaandel heb staan.

Die intensieve samenwerking zorgt er namelijk voor dat er een kennisplatform ontstaat tussen aangesloten ondernemers en ondernemingen onderling en tussen de leden en de brancheorganisatie. Daarom is het mijn stellige voornemen om een continue dialoog te hebben met de aangesloten ondernemingen en hun vertegenwoordigers. Door de informatie die uit de dialoog naar voren komt, kan de NVB de belangen van de leden het beste behartigen. Zowel op branche-, nationaal- als internationaal niveau.

Vanuit mijn vorige functies in de retail heb ik veel ervaring opgedaan in de (levensmiddelen)detailhandel, met ledenorganisaties en brancheverenigingen. Deze kennis en ervaring wil ik vol enthousiasme aanwenden en uitnutten om de NVB de belangenbehartiger te laten zijn voor de industriƫle bakkerijen in Nederland.

Meer informatie over de NVB treft u ook aan in het Bakkerswereld artikel van januari 2019 over de vereniging.

Voor vragen en opmerkingen kunt u mij te allen tijde bereiken via 0317-471205 of w.kannegieter@nedverbak.nl

Wim Kannegieter