
Seminar duurzaamheidsclaims
‘Biologisch geproduceerd’, ‘Duurzaam’ of ‘100% gerecycleerd materiaal’, voldoen deze claims aan de gestelde strengere Europese regels? Tijdens het seminar duurzaamheidsclaims op 28 mei krijg je antwoord op deze vragen en
‘Biologisch geproduceerd’, ‘Duurzaam’ of ‘100% gerecycleerd materiaal’, voldoen deze claims aan de gestelde strengere Europese regels? Tijdens het seminar duurzaamheidsclaims op 28 mei krijg je antwoord op deze vragen en
Al geruime tijd doorloopt het Bakkers Pensioenfonds een traject gericht op het invoeren van de Wet Toekomst Pensioenen (Wtp) op 1 januari 2025. Een traject waarin zij afhankelijk zijn van
Graag nodigen we je uit voor de informatiesessie “Impact NIS2-cyberwetgeving op de Bakkerijbranche”. NVB is onlangs partner geworden van het initiatief Samen Digitaal Veilig van MKB-Nederland en we organiseren dit
Op weg naar een nieuw pensioen Nederland is op weg naar een nieuw pensioen. Op 1 juli 2023 trad de Wet toekomst pensioenen (Wtp) in werking. Alle Nederlandse pensioenregelingen worden
Op 29 februari heeft er een brancheoverleg Riskplaza plaatsgevonden. De inhoud van de brief en de opvolging vanuit Riskplaza zijn uitgebreid toegelicht en behandeld. In grote lijnen komt de brief
2024 Via het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) ontvangen we o.a. nieuws in wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. NBC put hierbij uit bronnen zoals SDU Waar
Wegens grote animo 1 nieuwe datum toegevoegd. LET OP: nog beperkt beschikbaar. Aanmelden op basis van beschikbaarheid, op volgorde van aanmelding. Afgelopen december heeft het ministerie van VWS nieuw beleid
In de Gezondheidsenquête worden sinds 2014 vragen over voeding gesteld. In de jaren 2014 tot en met 2022 waren acht vragen in de enquête opgenomen om de consumptie van groente,
Inmiddels zijn we weer een fase verder in het opzienbarende project Bakkerszout 2.0. Fase 3 staat in het teken van de selectie van de beste nieuwe bakkerszoutsamenstelling, die voldoet aan
In de NVB bestuursvergadering van maart heeft Frank Janssen van het NBC een presentatie gehouden over de communicatieplannen inzake brood voor 2024-2025. Qua lijn en tone of voice wordt de
De eerste nieuwsbrief van 2024 is eerder deze maand gepubliceerd. Daarin alle trends en ontwikkelingen op het gebied van brood, banket en gebak. De integrale nieuwsbrief is te vinden op
Vanaf 10 september 2024 wordt de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) opnieuw opengesteld. In dit nieuwsbericht lees je hierover meer informatie. De SDE++ is de belangrijkste regeling waarmee de