
Food Technology 2022 – 13 en 14 april
Op 13 en 14 april organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI, Food Technology 2022. Tijdens het event in de Brabanthallen, komen food en hightech samen met als doel de Levensmiddelenindustrie op
Op 13 en 14 april organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI, Food Technology 2022. Tijdens het event in de Brabanthallen, komen food en hightech samen met als doel de Levensmiddelenindustrie op
Het consumentenvertrouwen in de veiligheid van voedingsmiddelen steeg in de periode 2019 tot en met 2021. Bij veel productgroepen is een stijging te zien in het vertrouwen, de productgroepen melkproducten
Op 14 februari is informatieplatform Bakbekwaam.nl officieel gelanceerd. Daarmee is alle informatie over werken en leren in de bakkerijbranche voortaan te vinden op één website. Bakbekwaam.nl is er voor medewerkers,
De Opslag Duurzame Energie- en klimaattransitie (ODE) is een maatregel van de overheid om ervoor te zorgen dat bedrijven zo zuinig mogelijk met energie omgaan. En om de productie van
Het stroomnet is nu al overbelast. Hoe moet dat dan als er nóg meer stroom nodig is? Juist: kabels erbij. En wel zo. » Lees meer Judith Katz Redacteur Forum VNONCW.nl
Het uitvoeren van IMVO-risicomanagement volgens de OESO-richtlijnen is voor veel MKB-bedrijven een uitdaging. Om praktische IMVO-vragen te bespreken is een IMVO MKB-intervisiegroep in het leven geroepen, waarin voedingsmiddelenproducenten (FNLI-leden) en
Het IMVO-convenant Voedingsmiddelen biedt een reeks interessante webinars aan over due diligence en de OESO-richtlijnen. Het zijn laagdrempelige sessies waarin kort theorie, praktijk en casuïstiek worden behandeld. De webinars worden
Vorige week is het Europese verbod op het gebruik van de kleurstof titaniumdioxide (E 171) in levensmiddelen gepubliceerd. Levensmiddelen met E 171 die vóór 7 februari 2022 zijn geproduceerd mogen
Per 1 januari 2022 zijn de rookruimtes in bedrijven gesloten en ook roken op het buitenterrein is aan strenge regels gebonden. Dé aanleiding voor onder andere Borgesius en Goedhart Bakkerijen
Werkenden en werkzoekenden kunnen met ingang van dit jaar een STAP-budget van maximaal duizend euro per persoon aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Deze individuele subsidie met de naam STAP (Stimulering
Begin 2022 is een groot project binnen de bakkerijbranche afgerond en is de website www.bakbekwaam.nl live. Waar er voorheen ongeveer 12 internetsites voor de bakkerijbranche waren op het gebied van
De promo pakketten zijn inmiddels verstuurd en zullen dus op tijd op de locaties zijn. De promo pakketten bevatten verschillende items, van vitrinestickers tot posters, wat de bakkers mooie handvatten