Erkenning RI&E Industriële Bakkerijen

Per 16 januari 2017 is de RI&E Industriële Bakkerijen officieel erkend door het Steunpunt RI&E. Dit houdt in dat bedrijven met maximaal 25 werknemers met deze erkenning in aanmerking komen voor toetsingsvrijheid. Verder is hiermee de RI&E Industriële Bakkerijen voor u als NVB lid een volwaardig instrument om te gebruiken in de verdere verbetering van de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf. Door deze RI&E te gaan gebruiken, kunt u uw kosten hieromtrent voor uw eigen bedrijf verminderen t.a.v. deze wettelijke verplichting.

Voor meer informatie zie de website van het Steunpunt RI&E via deze link naar de RI&E Industriële Bakkerijen.

In samenspraak met het NBA heeft de NVB ook een workshop voor de introductie van de RI&E laten ontwikkelen. Deze kunnen in company worden georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de workshops www.nationalebakkerijacademie.nl/opleidingen/rie-en-arbo-catalogus of bellen met 0317-471203

Voor meer informatie over de workshops RI&E en Arbocatalogus en over de Nationale Bakkerij Academie kunt u contact opnemen met Carla Zwierstra. Telefoon: 0317-471255. Mail: carla.zwierstra@nba-opleiding.nl.

Wim Kannegieter