Bakkersbrein

De Nationale Bakkerij Academie en Stichting Ambachtelijke Bakkerij hebben samen een app ontwikkeld, genaamd Bakkersbrein, voor de medewerkers van bakkerijen. Bakkersbrein is een quiz waarmee het kennisniveau van medewerkers van bakkerijen wordt gemeten doordat er in 10 thema’s, elk 10 vragen dienen te worden beantwoord.

Het gaat om vragen over brood, banket, chocolade, maar ook over hygiëne, voedselveiligheid, productafwijkingen, allergenen en hoe om te gaan met klanten. Het gaat niet alleen om meten, maar door het vaak te spelen wordt de kennis ook vergroot… en kunnen er mooie prijzen worden gewonnen.

Verkoop en Productie
Er is een vervolg op Bakkersbrein voor verkoopmedewerkers. Na het spelen van level 1 is het nu mogelijk om de kennis nog verder uit te breiden door het spelen van level 2.

Ook voor productiemedewerkers is er nu een eigen versie. Door het spelen van level 1 wordt de specifieke kennis voor deze doelgroep vergroot.

Ook via de vakmedia wordt er meer bekendheid gegeven aan de app. De campagneperiode (voor het spelen en daarmee het winnen van de prijzen) loopt tot 1 december.

De app is mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.

Downloaden
De app is gratis te downloaden in zowel de appstore (IOS) als playstore (Android)

Meer informatie over Bakkersbrein tref je aan op de website www.bakkersbrein.nl

Wim Kannegieter