Congres over ATEX-richtlijnen en proces(on)veiligheid.

Op donderdag 6 juni vindt het jaarlijkse ATEX & Process Safety Congres plaats. Deze 11e editie wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. De voorgaande edities van het congres werden georganiseerd door NCOI. Maar met ingang van dit jaar ligt de organisatie volledig in handen van Heliview Conferences & Training.
 
Thema: Kennis, Kunde & Houding!
Heeft u als professional te maken met (explosie)gevaarlijke stoffen? Dan is het essentieel om te beschikken over de juiste kennis ten aanzien van explosieveiligheid, procesveiligheid en ATEX-richtlijnen. Deze kennis bepaalt samen met de kunde van u als individu en dat van uw team hoe succesvol u explosie- en procesveiligheid kunt toepassen in de praktijk. De laatste schakel daarbij is houding. Niet alleen die van u of het team, maar juist die van de gehele organisatie.
 
Hoewel het congres voorheen alleen toegankelijk was voor betalende deelnemers, hanteren wij het gebruikelijke Heliview toegangsbeleid. Dit betekent dat u als eindgebruiker kosteloos deelneemt aan het congres! Bent u geen eindgebruiker? Maak dan tot en met 6 april gebruik van de Early Bird korting en bemachtig uw toegangsbewijs voor slechts € 245,-. Neem deel aan het innovatieve en praktijkgerichte jaarcongres dat u helpt bij uw ATEX-richtlijnen en alle vormen van proces(on)veiligheid!
 
Bemachtig hier direct uw (kosteloze) toegangsbewijs! 

Reeds bevestigde sprekers: 

  • Bert Planting, Competence Lead of Global Product Safety bij ASML
  • Pier-Jan Hettema, Corporate Senior Process Safety Expert bij DSM
  • Marieke Coumans, Advocaat CE-markering bij Fifth Advocatuur
  • Hielke Kuitert, Specialist Chemische Veiligheid bij Inspectie SZW
  • Maurice Oltheten, Process Engineer bij ChainCraft

Graag tot ziens op donderdag 6 juni in Utrecht!
 
Jasper Lazet | Event Director & Industry Cluster Lead