NVB en het nieuwe jaar

2018 was voor de NVB een mooi jaar. In januari konden Boboli en De Paauw als nieuwe leden van de NVB worden verwelkomd. En voor het nieuwe jaar staan wederom twee nieuwe leden te trappelen van ongeduld om zich bij de NVB aan te sluiten. Pitabakkerij Caïro en Mexma Food zullen zich vanaf 1 januari 2019 bij de NVB aansluiten. Helaas moest in november 2018 afscheid genomen worden van de Verwenbakker i.v.m. het faillissement als gevolg van de overname van Emté supermarkten door Jumbo en Coop Supermarkten. Door deze mutaties in de periode 2018-2019 heeft de NVB in totaal nu 37 lid ondernemingen met gezamenlijk 70 vestigingen. Deze vestigingen vertegenwoordigen meer dan 90% van de Nederlandse industriële Bakkerijbranche.

Voor de komende weken wens ik u, mede namens de mensen van het NBC die voor de NVB werkzaamheden verrichten, fijne en sfeervolle Kerstdagen en een veilige jaarwisseling toe. En voor 2019 alle goeds en veel gezondheid en geluk in zowel de zakelijke als de privésfeer toe.

Anita Top (Administratie), Monique van den Hout en Jeanette Saris (secretariaat), Edith van Peij en Babs Bruil (Kennis) en Elice Verbunt (Communicatie).

Wim Kannegieter
w.kannegieter@nedverbak.nl