NVB workshop Wet Arbeidsmarkt in Balans 24 september 2019

De wetgeving m.b.t. de arbeidsmarkt is volop in beweging. Nadat in 2015 de Wet Werk en Zekerheid een eerste stap was in het flexibeler maken van de arbeidsmarkt, volgt nu de introductie van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Volgens een aantal mensen is deze wet te zien als een herstelwet. Volgens anderen is het een volgende stap in de flexibilisering van de arbeidsmarkt. Wat vast staat is dat deze wet weer veel zal veranderen op het gebied van de wetgeving rond arbeid. Dus ook in de zaken waar bakkerijen mee te maken gaan krijgen in hun dagelijks functioneren.

Wat houdt de wet exact in; wat zijn de veranderingen in wetgeving t.o.v. de bestaande situatie en  wanneer gaan deze veranderingen in? Dat zijn enkele van de vragen waarop Astrid Zuidinga (AWVN advocaat Arbeidsrecht) in een speciale workshop, voor de NVB- leden gratis  (niet NVB leden betalen € 250 p.p.), nadere uitleg en toelichting over zal geven.

Deze workshop zal op 24 september 2019 gehouden worden in de omgeving Utrecht (locatie wordt nog nader bekend gemaakt). De aanvang van de workshop is om 10.00 uur. De workshop zal afgesloten worden om 12.30 uur met een broodjeslunch. Indien er, zoals bij vorige workshops ook het geval was, meer dan 25 deelnemers zijn voor deze workshop zullen we een tweede sessie inplannen in de middag van de 24ste september.

Graag jullie reactie op deze uitnodiging voor 10 juli aanstaande via bijgevoegd inschrijfformulier. Deze reactie kan je sturen naar secretariaat@nedverbak.nl t.a.v. Monique van den Hout.

Tot de 24ste september aanstaande. Voor nu alvast een fijne zomer.

Met vriendelijke groet,

Wim Kannegieter
w.kannegieter@nedverbak.nl