Nieuwe site NVB live gegaan

Sinds deze week is de nieuwe website van de NVB live gegaan. De nieuwe  website kenmerkt zich door een gebruikersvriendelijkere en meer overzichtelijke navigatie dan de oude site. Ook is het, door de koppeling met social media mogelijk om berichten direct aan een bredere doelgroep kenbaar te maken. Tenslotte kan de nieuwsbrief ook veel sneller geproduceerd worden doordat er een koppeling is tussen de websitecontent en het CRM systeem van de NVB. Er kunnen nu zelfs, indien noodzakelijk, specifieke nieuwsbrieven op deelonderwerpen gemaakt worden. Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek aan de website te brengen en een account aan te maken.

U kunt een eigen account aanvragen dat u toegang geeft tot het ledengedeelte van de website. Hier vindt u naast officiële NVB documenten ook informatie over:

– Arbeid &  arbeidsomstandigheden – Markt & ondernemerschap – Voeding & gezondheid – Product & proces – Belangenbehartiging

Heeft u eerder van ons een mail gehad over het aanmaken van een nieuw account? Volg dan de 4 simpele stappen. Het kost u slechts enkele ogenblikken van uw tijd.

1. Ga naar https://www.nedverbak.nl/account_aanmaken.htm
2. Vul de gegevens in zoals gevraagd (in e-mail)
3. Vul een door u bedachte gebruikersnaam en wachtwoord in
4. U ontvangt direct een e-mail. Klik op de link om te bevestigen

David de Bruijn
Communicatieadviseur NVB