
Bureau Passchier biedt haar diensten aan.
NVB-leden worden vanaf 1 september 2021 met voorrang én met 20% korting op een juridisch abonnement/uurtarief in de gelegenheid gesteld afspraken te maken met mr. P.F. (Paul) Passchier (Bureau Passchier
NVB-leden worden vanaf 1 september 2021 met voorrang én met 20% korting op een juridisch abonnement/uurtarief in de gelegenheid gesteld afspraken te maken met mr. P.F. (Paul) Passchier (Bureau Passchier
De NVWA heeft een handige en toegankelijke online tool gepubliceerd om na te gaan of additieven, en zo ja onder welke voorwaarden, toegepast mogen worden. De inhoud van de tool
Een kritische noot is een teken van betrokkenheid en, als het geluid goed wordt opgepakt, de basis voor verbetering. In de Bakkerij branche kennen we het fenomeen Maud. Wim Kannegieter
Op 29 juni is de voorjaars ALV van de NVB gehouden. Dat was de eerste volledig fysieke bijeenkomst van de NVB sinds de start van de eerste Corona lockdown in
Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het voornemen om in de eerste helft van 2022 het voedselkeuzelogo Nutri-Score in Nederland in te voeren. Invoering van het logo medio
Een mbo-certificaat is het bewijs dat een medewerker met succes een deel van een mbo-opleiding heeft afgerond. Met een mbo-certificaat kunnen werkenden snel en vraaggericht om – of bijscholen. Ook
Lees hier het recente pleidooi van NVB directeur Wim Kannegieter over het vrijstellen van BTW voor producten uit de Schijf van Vijf. Het is beter om een gezonde voedselconsumptie te
De NVWA heeft het document Aandachtspunten eerlijke informatie op etiket gepubliceerd. Hierin worden handvatten aangereikt om te beoordelen of een etiket niet misleidend is, specifiek ten aanzien van de benaming,
In januari 2014 is het Akkoord Verbetering Productsamenstelling (AVP) gesloten waarin afspraken zijn gemaakt tussen verschillende partijen in de voedingsmiddelenketen om het productaanbod te verbeteren. Het akkoord richtte zich op
Van 21 tot en met 25 juni vindt de Week van de RI&E weer plaats. Ook dit jaar koppelt het Sociaal Fonds bakkersbedrijf hier een actie aan. Dit keer is
Sinds begin 2021 is de NVB stakeholder van de Stichting Samen tegen Voedselverspilling. De Stichting geeft op 17 juni aanstaande een digitale presentatie over de opzet van de Verspillingsvrije Week die van
Op 30 april 2021 is aan de CAO voor het Bakkersbedrijf de AVV verklaring verleend. Dat betekent dat alle bakkerijen vallend onder de werkingssfeer van de CAO zich dienen te