
FNLI Flitsen
Graag attenderen wij u op een aantal FNLI Flitsen. FNLI Nieuwsbrief 4 – voedselkeuzelogo, Fonds Verantwoord Ondernemen, maximum transvetzuren, verbod E171 Standpunt FNLI en stemming Eerste Kamer 14 mei Wet
Graag attenderen wij u op een aantal FNLI Flitsen. FNLI Nieuwsbrief 4 – voedselkeuzelogo, Fonds Verantwoord Ondernemen, maximum transvetzuren, verbod E171 Standpunt FNLI en stemming Eerste Kamer 14 mei Wet
VMT artikel – Zoutreductie wordt mogelijk makkerlijker door ‘nieuw zout’, 12 mei 2019. Naar aanleiding van een wetenschappelijke publicatie over onderzoek naar mixen van zouten. VMT artikel – NVWA beantwoordt
Elk jaar worden er branchebrede afspraken gemaakt in het kader van het Akkoord Verbetering Productsamenstelling (AVP). De afspraken betreffen de verlaging van kcalorieën, zout en verzadigd vet in levensmiddelen en/of
Op donderdag 13 juni organiseren NVB, FNLI en MVO Nederland, in het kader van het IMVO Convenant Voedingsmiddelen een werksessie gericht op IMVO-risicomanagement, speciaal voor de bakkerij. Het IMVO risicomanagement
Energiebesparende maatregelen: tegemoetkoming in de kosten Is jouw bedrijf verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen? Dan kost dit geld. Ook al gaat het hierbij om maatregelen die zichzelf binnen vijf
Nu de nieuwe cao per 1 april is ingegaan wordt op korte termijn een AVV aanvraag uitgestuurd naar het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarmee zullen de afspraken die
Eerder deze maand is bekend geworden dat er overeenstemming is bereikt over een nieuwe cao in het Bakkersbedrijf. In het persbericht dat hierover is verschenen zijn momenten van loonaanpassingen gecommuniceerd
Dinsdag 7 mei was de voorjaars ALV van de NVB in de Goyer Golf & Country Club in Eemnes. Voor de tweede keer was deze locatie uitgekozen om de ALV
In de week van 17-21 juni vindt de 5e week van de RI&E plaats, deze keer met als thema ‘Beroepsziekten te lijf met de RI&E’. Bakkersastma en bakkerseczeem zijn twee
In de voorjaars Algemene Ledenvergadering van de NVB is het onderwerp duurzaamheid uitgebreid aan de orde geweest. Naar aanleiding van die presentatie is de vraag naar voren gekomen in hoeverre
In de Georganiseerd Overleg vergadering van 6 mei jongstleden hebben CNV en FNV terugkoppeling gegeven op de achterban raadpleging van de voorstellen die werkgeversorganisaties in de eerdere GO vergadering (van
NVWA meldwijzer veilig voedsel en non-food producten. In de infographic is te zien hoe het melden van afwijkingen in voedsel en non-food producten moet gaan. En welke rol de NVWA