
FNLI Flitsen
Graag attenderen wij u op een aantal FNLI Flitsen. Flits 54: TWEEDE KAMER DEBATTEERT OVER SUIKERTAKS EN PRODUCTAANPASSING Flits 1: MINISTERIE VRAAGT UW INPUT BIJ ONTWIKKELEN NIEUW IMVO-BELEID Uitnodiging FNLI:
Graag attenderen wij u op een aantal FNLI Flitsen. Flits 54: TWEEDE KAMER DEBATTEERT OVER SUIKERTAKS EN PRODUCTAANPASSING Flits 1: MINISTERIE VRAAGT UW INPUT BIJ ONTWIKKELEN NIEUW IMVO-BELEID Uitnodiging FNLI:
In mei 2019 is een Europese wet ingegaan over transvetzuren. Transvetzuren zijn onverzadigde vetzuren, die slecht zijn voor onze gezondheid. De nieuwe wet zorgt ervoor dat de schadelijke gezondheidseffecten van
Over taal op de werkvloer, veilig werken, schulden, loonbeslag en nog veel meer Donderdag 13 februari 2020 – Beatrix Theater in Utrecht Het Tel mee met Taal congres is dé
Niet alleen personeel werven is een opgave, maar collega’s actueel en scherp houden is wellicht nog belangrijker. Voor de bakkerijen die aan het MKB Criterium voldoen (minder dan 250 medewerkers,
De cijfers van 2020 zijn definitief gemaakt. Bekijk de rekencijfers 2020 van het BPF Bakkersbedrijf, zoals franchise en pensioenpremie, op www.bakkerspensioen.nl/rekencijfers. De pensioenpremie blijft 14% van de salarissom. Vertaald naar
Werkgevers ontkomen er niet aan mee te werken aan een verzoek om slapende arbeidsovereenkomsten te beëindigen en vervolgens de transitievergoeding te betalen. Niet meewerken aan de beëindiging van een slapend
WAGENINGEN, 24 Januari 2020 – Hoeveel spelt zit er in een speltbrood? Kan ik mijn nichtje met glutenallergie een maïsbrood voorschotelen? Zomaar wat vragen waar consumenten mee worstelen. Daarom treden
WAGENINGEN, 15 Januari 2020 – Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) en de Nationale Bakkerij Academie (NBA) gaan intensiever samenwerken. Door het samenvoegen van expertises én een efficiëntere inzet van middelen
Per april 2020 gelden extra regels voor vrijwillige herkomstetikettering. Als het land van oorsprong of de plaats van herkomst vermeld wordt en niet hetzelfde of dezelfde is als voor het primaire ingrediënt, dan moeten aanvullende vermeldingen worden geplaatst. Uitvoeringsverordening 2018/775 geeft meer invulling aan artikel 26.3 uit de etiketteringsverordening (1169/2011).
Met het vernieuwde trainingsaanbod speelt het NBA in op de vragen vanuit de gehele bakkerijbranche. De trainingen en workshops worden op maat voor onze klanten toegesneden. Verder worden er veel
Voedselverspilling staat hoog op de agenda van veel overleggen en activiteiten in de Voedingsmiddelenindustrie. Brood is daarbij altijd een belangrijk product. Ten eerste omdat het zeer veel wordt gegeten. Ten